סרטוני סיכום 5 ימי ריצה ברומניה

לעמוד האתלטניק בשטח בבלוג

כזה סרטון או נכון יותר סרטונים עוד לא ראיתם אצלי בבלוג. מבטיח…

איך מצלמים סרטון שמעביר את החוויה של ריצה ברומניה 5 ימים (65 ק”מ) עם נופים עוצרי נשימה ומזג האוויר בהזמנה?

לפני שאענה, חכו שניה, איך כל זה קרה? טוב ששאלתם…

אולי שמעתם כבר את השם אהרון אסולין. אהרון מארגן ריצות בכל הארץ, אפילו ראיתם כמה סרטונים שלי איתו.

האתר שלו כולל מאגר מכובד של מסלולים להורדה כולל הסברים ותמונות. שווה לכם כניסה.

בשנה שעברה הוא אירגן 2 קבוצות לחו”ל והשנה הצטרפתי לקבוצה שאירגן לרומניה.

דבר כזה עוד לא ראיתי, יומן מסע לכל יום כולל מוביל מקומי שתיכנן ורץ איתנו בשטח. על הליווי היה מופקד אוטובוס צמוד עם מדריך.

הכל תוכנן מראש: איפה אוכלים ומטיילים לאחר הריצה, איפה מטיילים ואוכלים בערב, מתי זמן פנוי ועם מי חולקים חדר (טוב, פה הייתה בחירה). שאפו אהרון.

קשה מאוד לצלם סרטון שיקיף את כל הימים ויעביר את החוויה. קשה יותר לערוך סרטון כזה שמצולם ב 360 מעלות.

מה שתראו בהמשך צולם במצלמה בשם Garmin VIRB 360 בעלת יכולת צילום 360 מעלות ב 4K ואתם בעצם הבמאים ששולטים בזווית הצילום (לינקים בהמשך. הקבצים פשוט ענקיים).

אפשרות נוספת היא לערוך סרטון כמו פעם ב HD עם טריק מגניב שבו אני הבמאי ובוחר את זוויות הצילום (וזה מה שתראו פה).

שימו ווליום, המוסיקה ברקע ממכרת כמו הצילומים.

רוצו בדרכים טובות …

מסכמת לסרטון  - אני הבמאי


רק אם יש לכם כח...
סרטוני 360 מעלות - אתם הבמאים

יום 1 – Brasov


יום 2 – Fundata


יום 3 – Azuga


יום 4 – Herastrau Park Bucharest


יום 5 – Tineretului Park Bucharest

 

כתיבת תגובה